LogiMAT must see: volautomatische document applicator: ADA

4 februari 2015
Corporate
Product

Tijdens LogiMAT 2015 introduceert Inther Group een volledig nieuw product, ADA (Automated Document Applicator), een machine die het handmatig aanbrengen van documenten aan de buitenzijde van een doos volledig automatiseert.

ADA print (tot 4 pagina’s), buffert, vouwt en plakt documenten volautomatisch met een docufoil op dozen. Zowel het doosformaat als de positie waar het document aangebracht wordt kan hierbij continu variëren. Dit alles vindt plaats terwijl voortdurend bewaakt wordt of het juiste document op de juiste doos wordt aangebracht.

 

Capaciteit
Efficiëntie en capaciteit hebben centraal gestaan in het ontwerpproces van Inther’s innovatieve product. De machine is in staat om tot aan 400 dozen per uur te verwerken.

Exhibition details LogiMAT

Inther presenteert de machine tijdens LogiMAT, wat van 10 t/m 12 februari 2015 in Stuttgart plaatsvindt. Bezoek de stand en wees de eerste die de ADA in beweging ziet. Hal 1, standnummer 1G74.

Wij bieden u graag gratis toegang tot LogiMAT voor 1 dag. Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken, stuur dan een e-mail naar shendrix@inthergroup.com. Wij zullen u dan uw online registratiecode toesturen.

 

Meer informatie over ADA
Ga naar Automated Document Applicator (ADA) page voor meer informatie.

LogiMAT-must-see-fully-Automated-Document-Applicator-ADA.png

 

Waarmee kunnen we je helpen?