Design

Design kent maar een vraag: wat is de beste oplossing?

Design

Vanaf het allereerste gesprek met onze klanten is er maar een vraag die ons bezig houdt: wat is de meest efficiente, capaciteitsverhogende en betrouwbare oplossing voor het warehouse?

Kwantitatieve analyse

Het vinden van deze oplossing start met het wegen van verschillende factoren: het orderprofiel, het klantenbestand, het assortiment, enz. Op basis van deze kwantitatieve analyse en onze diepgaande logistieke kennis maken wij een uitgebreid logistiek ontwerp. In dat ontwerp worden onder meer procesbeschrijvingen, het IT-landschap, alternatieve layouts en kostprijzen meegenomen.

Eigen software

Inther automatiseert interne logistieke processen door het leveren van manuele oplossingen, gemechaniseerde systemen of een combinatie daarvan. Manueel of gemechaniseerd, in beide gevallen speelt de eigen software van Inther een hoofdrol bij aansturing van de processen. Inther levert software voor Warehouse Management Systemen (WMS), Warehouse Control Systemen (WCS), Voice Picking, Pick to Light, barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Korte terugverdientijd

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn typische kenmerken van Inther, terwijl onze systemen snel zijn geïmplementeerd en een bewezen korte terugverdientijd hebben.

Voordelen

  • Gedegen kwantitatieve analyse

  • Diepgaande logistieke kennis

  • Zowel manuele als gemechaniseerde oplossingen

  • Snelle implementaties

  • Bewezen korte terugverdientijd

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder