Fit for the future: Inther Group versterkt directieteam

Inther Group breidt per 1 januari 2021 haar directie uit met Stefan Kleijngeld. Naast Martijn Herder en Paul Hermsen, welke vooral de strategische- en commercieel gerelateerde activiteiten voor hun rekening gaan nemen, zal Stefan Kleijngeld als Managing Director verantwoordelijk worden voor met name de strategische- en proces/organisatorische activiteiten.

Full Service Partner

Inther Group is sinds de oprichting in 1998 continu in beweging. Gedreven vanuit passie voor data heeft Inther haar eigen modulaire en flexibele Warehouse Execution System (Inther LC) ontwikkeld waarmee zij systemen voor het automatiseren van (fijnmazige) intralogistiek levert en onderhoudt. In de loop van de jaren is het bedrijf verder gegroeid en levert zij inmiddels naast software ook de bijbehorende ‘high end’ hardware uit eigen productie aan. Deze combinatie maakt dat er hybride oplossingen gerealiseerd kunnen worden waarbij standaard componenten op maat worden geconfigureerd naar klantenwens. Door deze hybride oplossingen verder te combineren met innovatieve producten – zoals robot piece picking – vult Inther magazijnautomatisering in op het gebied van verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen. Inther is daarmee inmiddels uitgegroeid tot een internationale Full Service Partner in de markt van intralogistieke automatisering en mechanisering.

Visie

De uitbreiding van de directie geeft ruimte om invulling te geven aan de continue, sterk veranderende ontwikkelingen in de markt van fijnmazige intralogistieke oplossingen. Tevens kan hiermee body gegeven worden aan de toekomstvisie die richting 2025 is uitgeschreven. Daarbinnen is het de ambitie om (potentiële) klanten niet alleen verder te ontzorgen door “proven, best in class, sustainable technology” in te zetten, maar daar waar nodig ook flexibel hard- en software toe te passen inclusief de daarbij behorende service zoals bijvoorbeeld de inzet van medewerkers on site. Door aanvullend de systemen doorlopend te monitoren en te analyseren kan continu samen met de klanten worden gewerkt aan een optimaal functionerende intralogistiek.

Fit for the future Inther Group

Stefan Kleijngeld

Stefan Kleijngeld (1987) heeft een passie en drive om in het speelveld van logistiek veranderingen in de supply chain wereld door te voeren. Deze drive heeft ertoe geleid dat hij in 2016 als Jong Logistiek Talent is erkend. In 2017 was Stefan voorzitter van Jong Logistiek Nederland en in dat jaar is hij onderdeel geweest van het Young European Talent programma. Zijn loopbaan in de logistiek is hij in 2010 als Management Trainee bij WP Haton gestart nadat hij zijn opleiding HBO Logistiek en Economie aan de HAN afrondde. Sinds 2013 was Stefan hier verantwoordelijk voor Logistics en onderdeel van het MT.

Een nieuwe fase

Martijn Herder (CEO) zegt: “We zijn enorm blij met de uitbreiding van Stefan in het directieteam. Zijn ervaring op organisatorische en strategische ontwikkelingen gaan Inther Group naar een nieuwe groeifase brengen.”

Paul Hermsen (CEO) vult aan: “In een markt waarin data steeds meer key is, kunnen we door te blijven innoveren in software maar ook in hardware zorgen dat onze klanten met de toepassing van onze hybride oplossingen ‘fit for the future’ blijven. De toevoeging van Stefan zorgt ervoor dat de afstemming binnen de totale waardeketen verder wordt geoptimaliseerd.”

Stefan voegt tot slot toe: “Ik kijk er erg naar uit om samen te werken aan de verdere groei van Inther Group en door mijn vaardigheden te gebruiken dit dynamische, hardwerkende bedrijf te helpen haar sterke wereldwijde aanwezigheid verder uit te breiden.”

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.