Inther Group breidt uit in Duitsland

Met ingang van 1 februari 2021 breidt Inther Group haar verkoopnetwerk uit naar een nieuwe locatie in Duitsland en verplaatst daarmee de huidige locatie naar Baden-Württemberg. Als Business Development Manager voor geautomatiseerde intralogistieke oplossingen zal Stefan Weisshap verantwoordelijk zijn voor deze locatie en de verkoop in Duitsland.

Vanwege een toenemende vraag en de aanzienlijke groei van het bedrijfversterkt systeintegrator Inther Group haar verkoopcapaciteit op de Duitse markt en verhuist hiermee haar bestaande standplaats naar Baden-Württemberg. Duitsland is de belangrijkste markt in Europa voor aanbieders van geautomatiseerde intralogistieke oplossingen, legt Paul Hermsen, eigenaar en directeur van Inther Group, de strategische beslissing uit. Daarbij verwijst hij tevens naar succesvolle projectimplementaties die Inther Group inmiddels op de Duitse markt heeft uitgevoerd voor onder meer Alpha TonträgerArvato, Bauhauen Hellmann. “Het was niet meer dan logisch en een kwestie van tijd dat we hier ons verkoopnetwerk verder zouden uitbreiden.” Naast het hoofdkantoor en de vestigingen in België, Moldavië, USA en China is Duitsland de vijfde internationale plek waar Inther bedrijfsvertegenwoordiging heeft. Stefan Weisshap zal vanaf 1 februari 2021 verantwoordelijk zijn voor de locatie in Duitsland. 

Kennis en ervaring voor verdere groei

Stefan Weisshap heeft gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen en uitwerken van logistieke locaties. Deze ervaring heeft hij zowel opgedaan in het aansturen van teams als ook in het begeleiden en implementeren van systeemintegraties zelf. Hiermee brengt hij de nodige kennis en ervaring mee voor verdere en continue groei van de Duitse vestiging van Inther Group. Door zijn functies als Head of Software Consulting en Senior Sales Manager System Integration heeft Stefan Weisshap jarenlange ervaring met uitwerken van concepten, advisering en systeemintegratie ten behoeve van efficiënte logistieke oplossingen. Naast de rol als manager van de sales afdeling omvatten deze functies ook de implementatie en integratie van warehouse management systemen en de planning, het ontwerp en de realisatie van complexe automatiseringssystemen in de intralogistiek

We zijn verheugd dat we met Stefan Weisshap een manager hebben kunnen aantrekken voor de vestiging van Inther Group in Duitsland, die met zijn kennis van de markt en zijn vaardigheden voldoet aan alle eisen voor de verdere groei van de Inther Group in de Duitse markt, aldus Hermsen. Daardoor kunnen we in deze momenteel wereldwijd moeilijke tijd met veel vertrouwen naar 2021 kijken.

Stefan Weisshap Inther Group

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.