Logistica 2019

Dit jaar staat Inther Group van 5 t/m 7 november op Logistica in Jaarbeurs Utrecht, het grootste logistieke podium van Nederland. Hier vindt u alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie. Tijdens deze beurs zal Inther Group ook diverse noviteiten presenteren.

Robot picking technologie, A-Frame en Goods to Person


GRIPP: Gantry Robotic Intelligent Piece Picker

Onze allernieuwste aanwinst welke Inther met trots op de Logistica zal presenteren is de GRIPP met nieuwe robot picking technologie! De Gantry Robotic Intelligent Piece Picker is een robot die in staat is een breed scala van items te picken en te plaatsen op hoge snelheid.

A-Frame

Een heel ander product welke vanaf dit jaar is geïntroduceerd is ons A-Frame. Het A-frame maakt een snelle verwerking van complexe bestellingen mogelijk, zelfs onder piekbelastingen. Het garandeert u de grootst mogelijke productiviteit en een optimale materiaalstroom.

Binnenkant A-frame Inther Group

Goods to Person

Ons nieuwste Goods to Person model kan en mag uiteraard niet ontbreken op deze beurs. Met een Goods to Person orderpicksysteem hoeven operators niet langer te lopen naar de opslaglocaties omdat de voorraadbakken automatisch worden aangevoerd op een ergonomisch ingericht werkstation. Dit werkstation toont de operator wat hij/zij moet picken en waar dit geplaatst moet worden, met als resultaat dat het aantal fouten in het fulfilment-proces afneemt.

Bezoek ons in hal 1

Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken in Hal 1 – stand nummer 01E028. Wij praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen in de logistieke branche.

Gratis entree

Mocht u nog geen entreebewijs hebben, dan kun u zich hier gratis registreren.

Logistica 2019