Goal & mission

Productiviteitsstijging door intralogistieke automatisering

Inther’s goal & mission

Uw warehouse is ons uitgangspunt. Wij zijn ervan overtuigd dat de operatie in uw warehouse altijd verbeterd kan worden als het gaat om efficiency of kwaliteit. De ontwikkelingen op het gebied van warehousing staan niet stil. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen waarmee u uw werk nog sneller, beter en efficiënter kunt doen.

Excellente oplossingen

Onze medewerkers beschikken over een werkomgeving die hen in staat stelt uitmuntende prestaties te leveren. Bovendien maken zij gebruik van de meest recente technologie in de continu veranderende wereld van automatisering. Die twee factoren vormen – samen met onze jarenlange ervaring – de basis voor excellente oplossingen op het gebied van warehouse automatisering. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen het beste is voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers.

Missie

Over onze missie kunnen we kort zijn; door intralogistieke automatisering productiviteitsstijging voor onze klanten realiseren.