Shuttle systeem Inther Group

Warehouse Automatisering

Aan intralogistiek worden almaar grotere eisen gesteld. De breedte en diversiteit in het aantal stock keeping units (SKU’s) blijft groeien, de vraag naar retourafhandeling en value added services (VAS) neemt toe en goed opgeleid en gemotiveerd personeel wordt schaars. U kunt deze problemen overwinnen met het gebruik van deels of geheel geautomatiseerde systemen en installaties.

Technisch is vandaag de dag alles mogelijk, maar de voordelen wegen vaak niet op tegen het dreigende verlies van flexibiliteit. Daarom moet voor een optimale goederenstroombesturing altijd een balans bestaan tussen flexibiliteit en automatisering.

Inther’s basisprincipes voor het ontwerp van intralogistieke concepten:

  • Creatieve en multidisciplinaire aanpak waarin tijdens alle ontwerpactiviteiten verschillende conceptuele mogelijkheden worden meegenomen.
  • Inzet van proven technology in de modules van Inther LC software.
  • Onderzoek naar de mogelijkheden en voordelen van automatisering / mechanisering als middel om meer efficiënte en kosteneffectieve logistieke operaties te realiseren, dus niet als doel op zich.
Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Hoe Inther Group u helpt

Inther Group ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw intralogistieke strategie en verzekert u dat die volledig is afgestemd op uw groeiverwachtingen en algehele bedrijfsstrategie. Onze uitgebreide ervaring in logistiek en supply chain, gecombineerd met onze kennis van de best practices in een groot aantal verschillende sectoren, wordt maximaal benut in de planning en ontwikkeling van logistieke oplossingen voor uw project. Samen met u – en mede op basis van uw operationele ervaring – ontwerpen we oplossingen waarbij uw investeringskapitaal optimaal wordt benut om de continuïteit en flexibiliteit van uw operatie te maximaliseren.

Inther’s unieke positie als oplossingsonafhankelijke system integrator verschaft ons unieke sectorbrede inzichten in de sterktes en mogelijke zwaktes van de verschillende bouwstenen die op de markt beschikbaar zijn. Op basis van vele jaren projectervaring begrijpen we welke componenten nodig zijn om aan bepaalde eisen te voldoen. Dankzij deze waardevolle technische en functionele inzichten kunnen we u helpen om de best passende oplossing voor u te selecteren, waarbij we rekening houden met het investeringsniveau, de risico’s, de complexiteit en flexibiliteit.

Systemen

Een uitgebreide integratie van systemen vereist consistente keuzes op elk besturingsniveau, van betrouwbare mechanica tot een betrouwbare en stabiele koppeling met host-systemen. Inther levert de besturing programmable logic controller (PLC), material flow controller (MFC), warehouse control systeem (WCS), warehouse management systeem (WMS) voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen op basis van ons Inther LC software suite.

Door onze oplossingen op verschillende systeemlagen volledig te integreren, bieden we u real-time inzicht in uw warehouseprocessen. Inther Group: de perfecte partner voor uw volgend warehouse automatiseringsproject.

Warehouse Automatisering oplossingen van Inther Group

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder