Storage

Van semi-automatisch tot volledig geautomatiseerd

Opslag

In elk warehouse worden goederen verplaatst, of het nu gaat om opslag van bulkgoederen of orderpicking op stuksniveau. Bij het ontwerp van een nieuw warehouse speelt de keuze van het meest geschikte opslagsysteem een doorslaggevende rol in de efficiëntie van de logistieke oplossing. Het is precies op dit vlak dat Inther waarde toevoegt door u te helpen om de juiste opslagtechnologie en subsystemen te selecteren, van semi-automatisch tot volledig geautomatiseerd.

Eisen aan opslag

Wij voeren kwantitatieve analyses uit van factoren zoals producttype, dimensies en omloopsnelheid om het best passende opslag- en orderverzamelsysteem voor elk individueel stock keeping unit (SKU) te bepalen.

Inther beschikt over diepgaande kennis van alle types opslagsystemen, van semi-automatisch tot volledig geautomatiseerd. Tijdens het opstellen van de business case helpen we onze klanten om op basis zowel de opslagcapaciteit als in- en uitslagcapaciteit de juiste subsystemen te kiezen en daardoor de terugverdientijd te minimaliseren.

Na de ontwerpfase integreren we de verschillende opslagtechnieken met gebruik van ons zelf ontwikkelde besturing (Inther LC software suite). Door de verschillende systemen en orderpickgebieden in uw warehouse daadwerkelijk aan elkaar te knopen. Geven we u real-time inzicht in uw warehouseprocessen.

Opslag oplossingen van Inther

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder