Miniload Inther Group

 

Miniload: schaalbaar, effectief opslagsysteem

Miniload

De miniload paart een schaalbaar opslagconcept aan een gemiddelde in- en uitslagcapaciteit. Deze technologie wordt veelvuldig toegepast in situaties waarin grote aantallen bakken of dozen op een klein oppervlak moeten worden opgeslagen.

De miniload maakt optimaal gebruik van de hoogte van het gebouw. Anders dan shuttle systemen vormen miniloads een dynamisch opslag- en orderverzamelsysteem voor artikelen met een gemiddelde of lage omloopsnelheid. Tijdens de goederenontvangst worden de goederen geplaatst in standaard ladingdragers (bakken of trays) die worden aangevoerd aan het stellingbedieningsapparaat. Afhankelijk van het gekozen lastopnamemiddel kan de miniload zowel voorraadbakken als trays met kartonnen dozen verwerken. De bakken of trays worden in- en uitgeslagen door een ganggebonden kraan. Een miniload kraan met één mast kan gemakkelijk hoogtes tot zestien meter bereiken.

De miniload van Inther Group kiest uiterst accuraat positie, zelfs bij hoge snelheden. Dankzij de razendsnelle positionering en versnelling kan het de benodigde bakken uiterst snel uitslaan. De capaciteit kan nog verder worden vergroot door twee bakken tegelijkertijd te verwerken.

De miniload wordt vaak geïmplementeerd als centraal onderdeel van een goederen-naar-de-man oplossing voor artikelen met een lage of middelhoge omloopsnelheid. Bakken of dozen met pickvoorraad worden in dat geval automatisch uit hun opslaglocatie gehaald zodra de orderpicker ze nodig heeft.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Voordelen

  • Ideaal voor een divers assortiment in een klein warehouse

  • Opslag van producten in hun originele verpakking

  • Geschikt voor gebouwen tot 16 meter hoogte

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder