Shuttle system

 

Shuttle systeem: opslagsysteem met topprestaties

Cruciale module in hoogdynamische automatische opslag- en orderverzamelsystemen.

Shuttle systeem

Shuttle systemen of ‘shuttle robots’ verzorgen volledig automatisch de in- en uitslag van dozen, bakken of trays in een enkeldiep of dubbeldiep opslagsysteem. Hoogdynamische shuttle systemen zijn bij uitstek geschikt als consolidatiebuffer in situaties waarin sequencing van goederen is vereist. Daarnaast vormen ze een uitstekend alternatief voor automatische in- en uitslag van voorraadbakken in goederen-naar-de-man concepten.

Inther biedt sectorbrede inzichten in de voor- en nadelen van de verschillende shuttle systemen die op de markt beschikbaar zijn.  Denk aan enkeldiepe vs. dubbeldiepe opslag, ganggebonden vs. roaming shuttles en handling van dozen vs. bakken. Het ontwerp van ons concept is altijd gebaseerd op feiten, afkomstig van zorgvuldige analyses van logistieke procesgegevens.

Het shuttle systeem kan worden geïmplementeerd als een losstaand, compact opslagsysteem, maar ook als component in een geïntegreerd logistiek systeem. Inther beschikt over uitgebreide ervaring in de besturing van shuttles. Met gebruik van de Inther LC software suite ontstaan extra mogelijkheden zoals sorteren en sequencen in geval van orders met hoge prioriteit.

Voordelen

  • Compacte opslag van goederen

  • Onmiddellijk toegang tot de opgeslagen goederen

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder