Shuttle system Inther Group

Shuttle systeem

Shuttle systemen of ‘shuttle robots’ verzorgen volledig automatisch de in- en uitslag van dozen, bakken of trays in een enkeldiep of dubbeldiep opslagsysteem. Hoogdynamische shuttle systemen zijn bij uitstek geschikt als consolidatiebuffer in situaties waarin sequencing van goederen is vereist. Daarnaast vormen ze een uitstekend alternatief voor automatische in- en uitslag van voorraadbakken in goederen-naar-de-man concepten.

Inther Group biedt sectorbrede inzichten in de voor- en nadelen van de verschillende shuttle systemen die op de markt beschikbaar zijn.  Denk aan enkeldiepe vs. dubbeldiepe opslag, ganggebonden vs. roaming shuttles en handling van dozen vs. bakken. Het ontwerp van ons concept is altijd gebaseerd op feiten, afkomstig van zorgvuldige analyses van logistieke procesgegevens.

Het shuttle systeem kan worden geïmplementeerd als een losstaand, compact opslagsysteem, maar ook als component in een geïntegreerd logistiek systeem. Inther Group beschikt over uitgebreide ervaring in de besturing van shuttles. Met gebruik van de Inther LC software suite ontstaan extra mogelijkheden zoals sorteren en sequencen in geval van orders met hoge prioriteit.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Voordelen

  • Compacte opslag van goederen

  • Onmiddellijk toegang tot de opgeslagen goederen

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder