Vertical lift and carousel Inther Group

Verticale lift of carrousel

De verticale lift of carrousel is een uiterst compact opslagsysteem voor toepassingen met een lage dynamiek in in- en uitslag. Met hun geringe ruimtebeslag bieden deze gestandaardiseerde opslagsystemen plek aan artikelen met een lage omloopsnelheid. Alle artikelen liggen opgeslagen op brede trays. Een verticaal liftsysteem kan vele meters hoog zijn en plaatst de trays met een centrale lift op hun positie. Een verticale carrousel werkt anders en hanteert hetzelfde principe als een paternoster. De trays draaien automatisch rond totdat de tray met het benodigde artikel wordt gepresenteerd aan de operator. Die pickt het juiste aantal artikelen, waarna de carrousel weer begint te draaien en de volgende tray presenteert.

Carrousel

Stand-alone oplossing

Bij gebruik als een stand-alone oplossing beschikt de carrousel over zijn eigen locatie management systeem. Dat betekent dat dit papierloze opslag en orderpicksysteem snel kan worden geïnstalleerd en eenvoudig aan het warehouse management systeem kan worden gekoppeld. Deze korte implementatietijd draagt bij aan een korte terugverdientijd.

Hogere efficiëntie

Wie twee of meer modules naast elkaar plaatst, behaalt een nog hogere efficiëntie. Terwijl de operator artikelen pickt uit de ene module, haalt de andere module alvast de volgende tray op. Wachttijden worden op die manier volledig geëlimineerd. Elke tray kan uiteraard meerdere artikelen bevatten. De trays kunnen daarvoor flexibel worden opgesplitst, afhankelijk van de productafmetingen. Als de module wordt gecombineerd met laser-indicatie of Pick to Light, kan de operator nog sneller en accurater werken.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Voordelen

  • Compacte opslag van kleine artikelen

  • Snelle installatie, eenvoudige integratie

  • Uitstekende ergonomie

  • Bijzonder efficiënt bij gebruik van meerdere modules

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder