Onze orderpick-technologieën

Orderpicking is een van de meest arbeidsintensieve processen in een warehouse. Het is bovendien een cruciaal proces, aangezien elke fout resulteert in klachten of retouren en daardoor de relatie met klanten kan beschadigen. Daarom levert optimalisatie van het orderpickproces in potentie de grootste winst op.

Inther Group beschikt over jarenlange praktijkervaring, die wordt ingezet om klanten te helpen met de keuze van de juiste orderpicktechnologieën. Het doel is om de juiste balans te vinden tussen de dagelijkse werklast, het type product, de bedrijfsdoelstellingen en budgettaire beperkingen. Oplossingen kunnen variëren van manueel tot volledig geautomatiseerd orderpicken: van klassieke RF-barcodescanning en pick-to-light/pick-to-cart tot goederen-naar-de-man systemen.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Inther Group’s orderpickoplossingen zijn modulair opgezet, zodat ze in de toekomst eenvoudig kunnen worden uitgebreid. De verschillende orderpicktechnologieën kunnen losstaand worden toegepast, maar het is gebruikelijker om meerdere bouwstenen te combineren tot één totaaloplossing. Verschillende productgroepen en/of orderpatronen (denk aan omnichannel) vragen immers om verschillende orderpicktechnologieën.

De Inther LC software suite vormt het hart van onze oplossingen. Deze software ondersteunt een groot aantal concepten voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen. Door de verschillende systemen en orderverzamelgebieden in warehouse daadwerkelijk te integreren, krijgt u real-time inzicht in uw warehouseprocessen.

Order Picking oplossingen van Inther Group

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder