A-Frame

Hoofdkenmerken

Inther Group is de eerste Nederlandse logistieke system integrator die het A-Frame op de markt zet. Deze volautomatische oplossing voor het snel verwerken van complexe bestellingen is een ‘proven technology’ en is door Inther geperfectioneerd.


Ideaal bij groot aantal orders

Dit A-Frame garandeert de grootst mogelijke productiviteit en een optimale materiaalstroom, zelfs bij piekbelastingen. Het presteert perfect bij veel orders met veel verschillende kleine artikelen die een gelijkende verpakking hebben. Zoals doosjes van de farmacie, cosmetica, tabak en kleine kantoorartikelen. Het A-Frame van Inther onderscheidt zich door een hoge mate van flexibiliteit; de productkanalen zijn instelbaar waardoor twee kolommen verpakkingen in één dispenser passen. Intelligente ‘ejectors’ zorgen voor een volautomatische, veilige en maximale verwerking van producten. Ook berekent een sensor de hoogte en daarmee het aantal artikelen in de kolom, inclusief de verrekening van een gemeten ‘indeukpercentage’. Dit is een extra kwaliteitscontrole en bewaakt de voorraadstand van de verpakkingen. De voordelen hiervan zijn dat het personeel dat in het magazijn bijvult, alert en optimaal wordt ingezet en het aantal navulfouten laag blijft.

Snel en flexibel

Warehouses hebben te maken met piekmomenten en uiteenlopende vragen vanuit diverse marktkanalen. Het A-Frame van Inther speelt hier goed op in. Het verzamelt tot 5 producten per seconde per ejector, verplaatst artikelen tot 1 meter per seconde, bevat een hoogte-verificatie en biedt de gebruiker up-to-date voorraadbeheer. Met deze oplossing wordt een constant hoge kwaliteit geboden en beweegt het warehouse soepel en efficiënt mee met de dynamiek van de artikelstroom en de marktontwikkelingen. Inther levert met het A-Frame flexibele en modulaire apparatuur, slimme software en een compacte inrichting.

  • Tot 1 m/s

  • Tot wel 5 producten per seconde

  • Stapelhoogteverificatie

  • Optimale vensterlengte

  • Gebruiksersinterface

  • Modulaire configuratie