Pick to Cart Inther Group

Pick to Cart

In feite is Pick to Cart niets meer en minder dan een mobiele variant van sort to light. Alles draait om een mobiele unit, aangestuurd via het RF netwerk, waarmee artikelen vanaf de picklocatie direct in de juiste verzenddoos kunnen worden gelegd. Pick, sort en pack slim verpakt in één oplossing.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Batch picking

Pick to Cart is bij uitstek geschikt voor warehouses waarin de efficiëntie van order picking kan worden vergroot door orders samen te voegen tot batches. Door in batches te picken, worden loopafstanden geminimaliseerd. Het grote voordeel van Pick to Cart is dat de tijdrovende consolidatieslag na afloop van batch picking nu niet meer nodig is.

Cart picking

Het Pick to Cart-systeem bestaat uit een mobiele unit, waarin ruimte is voor meerdere locaties met elk een eigen display. De operator neemt de ‘cart’ mee tijdens het order picken. De medewerker wordt via het scherm op de Pick to Cart-unit naar de opslaglocatie geleid. Na scannen van de barcode van de picklocatie of het artikel, geven de displays op de cart aan voor welke klanten het artikel is bestemd.

Pick en Pack to Cart

Met cart picking kunt u picken en packen in een proces combineren, door de verzenddozen direct op de locaties van de pick cart te plaatsen. Zo benut u het Pick to Cart systeem optimaal en is geen apart inpakproces noodzakelijk. Na afloop van het order picking proces hoeft alleen nog maar de pakbon te worden toegevoegd en de doos te worden gesloten.

Voordelen

  • Reductie loopafstanden door batchpicking

  • Sorteren tijdens het orderpicken

  • Eliminatie van consolidatie- en verpakkingsproces

  • Combineer voordelen van Pick to Light met de mobiliteit van een draadloze unit

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder