Pick to Light

 

Pick to Light vereenvoudigt uw orderproces

Pick to Light is een intuïtieve gebruikersinterface die orderpicken efficiënter maakt. Het Pick to Light principe maakt een papierloos proces mogelijk, wat leidt tot een grotere betrouwbaarheid.

Pick to Light

Bij gebruik van Inther’s Pick by Light oplossing hoeven uw medewerkers niet langer te zoeken naar de juiste picklocatie. Ons Pick to Light systeem wordt gekenmerkt door een grote gebruiksvriendelijkheid en een ergonomisch ontwerp. Het uitstekend leesbare LED-display maakt het bijna onmogelijk om pickfouten te maken. Het slimme ontwerp inclusief de helder verlichte bevestigingsknoppen stellen de operator in staat om in één oogopslag te zien waar de volgende pick plaatsvindt. Als om wat voor reden dan ook de picklocatie leeg is, kan het aantal artikelen worden aangepast met de plus- en min-knoppen. Omdat elke pick direct wordt bevestigd, is het mogelijk om te werken met real-time voorraadinformatie.

Productiviteit en ergonomie

Met de inzet van Pick to Light voor het picken van kleine artikelen met een hoge omloopsnelheid, bent u dankzij de hogere productiviteit en nauwkeurigheid verzekerd van een korte terugverdientijd. Bijkomend voordeel is dat de orderpicker beide handen vrij heeft. Het Pick to Light systeem zorgt bovendien voor een betere ergonomie, vooral als het gecombineerd wordt met doorrolstellingen voor een eenvoudiger aanvulproces. De prestaties gaan nog verder omhoog als Pick to Light wordt gecombineerd met zonepicking, zodat loopafstanden worden geminimaliseerd.

Pick to Light maakt het mogelijk om direct in de verzenddoos te picken. Met de toevoeging van opties zoals een automatische weegschaal, een automatische dozensluiter of een document feeder is dit bovendien een ideale oplossing voor omnichannel fulfilment.

Software

De Pick to Light software is een standaard module van de uitgebreide Inther LC software suite. Dankzij de meerkleurig oplichtende bevestigingsknoppen kunnen meerdere operators op het zelfde moment naast elkaar aan verschillende orders werken. Omdat elke taak real-time wordt bevestigd, bent u verzekerd van waardevolle inzichten in bijvoorbeeld de actuele productiviteit, de resterende werklast en andere prestatie-indicatoren.

Voordelen

  • Efficiëntie: 5 x sneller orderpicken

  • Real-time inzicht in prestaties

  • Meerkleurige bevestingsknoppen

  • Numerieke en alfanumerieke displays

  • Papierloos orderpicken

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder