Put to Wall Inther Group

Put to Wall

Sort to Light is vooral geschikt voor situaties waarin grote aantallen artikelen moeten worden verdeeld over een beperkt aantal klanten of winkels. Veel voorkomende toepassingen zijn typische push-operaties waarin een grote hoeveelheid van één artikel – afkomstig uit bulkopslag of rechtstreeks vanaf de ontvangstafdeling – verdeeld moet worden over een klein aantal bakken. Deze techniek kan ook worden gecombineerd met een ‘moving batch’ aanpak, waarin Sort to Light wordt ingezet voor het sorteren of consolideren van e-commerce orders die in batches zijn verzameld.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Sort to Light module

In het geval van Sort to Light wordt aan elke klant of order een locatie toegewezen. Zodra het te sorteren artikel is geïdentificeerd, bijvoorbeeld door scanning van de barcode, laat de Sort to Light module zien hoeveel stuks op elke locatie moet worden gelegd. De juiste locatie wordt duidelijk aangegeven door de oplichtende knop, terwijl het aantal wordt getoond op het display.

Precisie dankzij Sort by Light technologie

Elke sorteeractie wordt door de operator bevestigd door het indrukken van een oplichtende knop. Omdat die actie direct wordt vastgelegd in het Inther LC warehouse management systeem, maakt Sort to Light het mogelijk om met real-time voorraadinformatie te werken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig sorteren

  • Minder fouten

  • Flexibel gebruik

  • Eenvoudig te bedienen

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder