RF Scanning Inther Group

RF Scanning

Een papierloos warehouse is niet meer alleen een droom! Door uw warehouseprocessen te ondersteunen met RF scanning, kunt u zonder papier de efficiëntie van uw operatie verbeteren. Het resultaat is een gestroomlijnd proces met een snelle terugverdientijd. Inther Group’s oplossingen voor RF scannen zijn modulair opgezet, zodat ze snel kunnen worden aangepast aan uw individuele eisen. De benodigde RF scanners zijn robuust en voldoen aan de hoogste standaarden als het gaat om draadloze communicatie.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Extra check op locatie

Met onze oplossingen voor RF scanning stelt u draadloze scanners ter beschikking aan uw medewerkers. Daarmee zijn ze in staat om snel, vlekkeloos en real-time te werken. Uw medewerkers ontvangen hun orderpickinstructies stap voor stap op het display van de RF-scanner. Door de barcodes op producten en picklocaties te scannen, kunnen operators elke actie onmiddellijk checken en daarmee fouten voorkomen. Dankzij deze controlestap en de registratie van elke productbeweging, vormt RF scanning de ideale oplossing voor tracking & tracing.

One-stop shop voor RF scanning

Door te kiezen voor Inther Group’s oplossingen voor RF scanning geniet uw bedrijf de voordelen van one-stop-shopping. Wij verschaffen u niet alleen de juiste scanners en bijbehorende apparatuur, maar verzorgen ook de implementatie van begin tot eind. Wij maken een grondige analyse van uw warehouse, zodat u bent verzekerd van een goede RF-dekking in de hele operatie. Daarnaast staan wij dankzij onze eigen reparatie-afdeling garant voor after-sales service van topkwaliteit.

Voordelen

  • Geen pickfouten meer

  • Real-time tracking & tracing

  • Papierloos warehouse

  • Korte terugverdientijd

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder