Voice picking Inther Group

Voice Picking

In het geval van voicepicking of Pick by Voice, worden orders verzameld als antwoord op gesproken opdrachten. Operators ontvangen geluidsinstructies via een mobiele computer – de voice unit – die per stem moeten worden bevestigd. Omdat medewerkers niet meer op een scherm van een barcodescanner hoeven te kijken, houden ze doorlopend hun handen en ogen vrij. Dat zorgt voor extra efficiëntie en veiligheid in uw warehouse. Ook de kwaliteit neemt toe vanwege het feit dat operators elke actie verbaal moeten bevestigen.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Snel en efficiënt

Inther Group’s oplossing voor voicepicking is spreker-onafhankelijk. Anders dan andere spraakherkenningssystemen is inleren van het systeem niet nodig. Dat maakt deze voicepicking techniek een goede optie voor warehouses met veel tijdelijke arbeidskrachten. Inmiddels hebben we voor meerdere klanten verschillende integratie-scenario’s gerealiseerd, variërend van directe koppeling aan het WMS tot interfacing via middleware.

Inther’s oplossingen voor voicepicking zijn spreker- en hardware-onafhankelijk.

Voice picking – natuurlijk!

Inther Group’s oplossing voor voicepicking heeft een neutraal en natuurlijk-klinkende stem, waardoor uw medewerkers het systeem snel zullen accepteren. Behalve voor orderpicking kan deze spraaktechnologie ook worden ingezet voor ondersteuning van goederenontvangst, inslag, cyclecounting, replenishment, value added logistics (VAL) en verzending.

Voordelen

  • Handen- en ogenvrije bediening

  • Spreker-onafhankelijke spraakherkenning

  • Meerdere talen

  • Excellente ruisonderdrukking

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder