Sorteren

De sorters van Inther Group

Verschillende producten en verschillende orderpatronen vragen om verschillende sorteertechnieken. De afmetingen, het gewicht en de vorm het product zijn bepalend voor de keuze van het type sorteersysteem. Mechanische sorteersystemen van gerenommeerde OEM-leveranciers, geïntegreerd door Inther Group, blinken uit op aspecten als snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. We hebben met veel succes sorteersystemen geïmplementeerd in een groot aantal sectoren, waaronder fashion, non-food, sieraden, etc.

Met onze vele jaren praktijkervaring kunnen we onze klanten ondersteunen bij de keuze van de juiste sorteertechnieken. Het doel is om de juiste balans te vinden tussen de dagelijkse werklast, systeemafmetingen, bedrijfsdoelstellingen en budgettaire beperkingen. Oplossingen variëren van semi-automatische verdeelsystemen op basis van Put to Light tot volledige gemechaniseerde sorteersystemen zoals een pusher sorter, shoe sorter, cross-belt sorter, tilt-tray sorter of spilt-tray sorter.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Inther Group levert sorteeroplossingen die modulair zijn opgezet, zodat ze op termijn eenvoudig zijn uit te breiden. De verschillende sorteertechnieken kunnen losstaand worden toegepast, maar het is gebruikelijk dat verschillende bouwsystemen worden gecombineerd tot een totaaloplossing. Denk aan een mechanisch systeem voor de eerste sorteerslag, aangevuld met Put to Light voor een tweede, fijnmazigere sorteerslag (bijvoorbeeld in geval van e-commerce).

Onze Inther LC software suite vormt het hart van onze oplossingen en ondersteunt verschillende sorteerconcepten. Deze software omvat verschillende algoritmes die het mogelijk maken om voor elke klantspecifieke situatie de optimale oplossing te implementeren. De Inther LC software suite biedt ook ondersteuning voor de integratie van het sorteersysteem in een groter material handling systeem. Door verschillende systemen en orderpickgebieden in het warehouse te integreren, krijgt u real-time inzicht in uw warehouseprocessen.

Sorteersystemen van Inther Group

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder