Automated Document Inserter

 

Volledig geautomatiseerde documentinvoer

Automated Document Inserter

Een Automated Document Inserter (ADI) is een machine die volledig automatisch documenten print en toevoegt aan een doos.

Automatisch documenten printen en toevoegen biedt een extra mogelijkheid om de doorlooptijd en efficiëntie van het verpakkingsproces te verbeteren. Handmatig documenten in dozen stoppen is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. In het ideale geval hoeven uw inpakmedewerkers zich niet meer te bekommeren over het toevoegen van alle juiste documenten, maar kunnen ze zich volledig concentreren op de inhoud van de doos.

Geautomatiseerd printen en toevoegen van documenten is mogelijk met alle denkbare documenten, denk aan pakbonnen, facturen, handleidingen, retourinformatie en retourlabels. Als het printwerk gereed is, kunnen de documenten worden gevouwen tot A5-formaat en aan de inhoud van de doos worden toegevoegd. De machine kan – afhankelijk van het aantal pagina’s – tot 400 dozen per uur van documenten voorzien. Elke order wordt gescand om te verifiëren dat de juiste documenten worden geprint en toegevoegd.

Voordelen

  • Tot vier pagina’s aan documenten toevoegen

  • Volledig geautomatiseerd

  • Kosten-effectief

  • Consistente kwaliteit en betrouwbaar

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder