Box Erector

 

Maak een eind aan alle tijdrovende activiteiten

Met een dozenopzetmachine geeft u een vliegende start aan uw orderpickproces.

Dozenopzetmachine

In het ideale geval heeft u voldoende kartonnen dozen in een groot aantal formaten beschikbaar om onmiddellijk te kunnen starten met orderpicken. In de praktijk blijkt dat medewerkers vaak nog steeds bezig zijn met het prepareren van de verzenddozen, terwijl ze eigenlijk al bezig hadden kunnen zijn met orderpicken.

Door een automatische dozenopzetmachine in uw orderpicksysteem te integreren, ontstaat een uiterst efficiënt proces. Uw medewerkers beschikken dan altijd over het juiste aantal dozen met de juiste afmetingen. De arbeidskosten die u daarmee bespaart, zorgen voor een snelle terugverdientijd.

De dozenopzetmachine neemt kartonnen vellen van een stapel, vouwt die in model en maakt ze gebruiksklaar met tape of lijm. Dozenopzetmachines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zich automatisch instellen op elk doosformaat. De Inther LC software suite bevat functionaliteit voor volumecalculatie, die ervoor zorgt dat de machine dozen produceert met afmetingen die perfect aansluiten op de klantorder.

Om te verzekeren dat de dozenopzetmachine optimaal is afgestemd op het totale logistieke concept, gebruikt Inther bewezen, verregaand gestandaardiseerde communicatietechnieken en de Inther LC control software. De besturing met Inther LC is modulair opgezet, waardoor de dozenopzetmachine via het Inther LC besturingsplatform naadloos kan worden geïntegreerd in elk material handling systeem. Met ons vermogen om ‘all-in-one’ systemen te ontwerpen en ‘out- of-the-box’ te denken, zijn wij de ideale partner voor uw volledige warehouse oplossing.

Voordelen

  • Focus op orderpicking

  • Kortere doorlooptijden

  • Constant hoge kwaliteit

  • Volledig geïntegreerde oplossing

Enkele referenties

Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder