Box Sealer Inther Group

 

De beste manier om dozen te sluiten

Een automatische dozensluiter ontlast uw medewerkers van tijdrovende, monotone taken.

Dozensluiter

In een gestroomlijnde operatie moeten de dozen – nadat de goederen zijn verzameld, verpakt en voorzien van de juiste documenten en verzendinformatie – worden gesloten en dichtgeplakt. Daarmee voorkomt u dat goederen uit de verzenddoos vallen en kwijtraken.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Dozensluit- en dozentapemachines zijn verkrijgbaar in verschillende types en formaten. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan Inther Group een semi-automatische of een volautomatische oplossing leveren. Een volledig automatische dozensluiter vouwt zonder menselijke tussenkomst de flappen samen en plakt ze dicht, waarbij de machine zich automatisch instelt op de breedte en de hoogte van de doos.  Een dozensluiter is geschikt voor elke vouwdoos of telescopische doos, die met lijm of tape in een vloeiende beweging moet worden gesloten.

Om te verzekeren dat de dozensluiter optimaal is afgestemd op het totale logistieke concept, gebruikt Inther Group bewezen, verregaand gestandaardiseerde communicatietechnieken en de Inther LC control software. De besturing met Inther LC is modulair opgezet, waardoor de dozensluiter via het Inther LC besturingsplatform naadloos kan worden geïntegreerd in elk material handling systeem. Het ontwerpen en implementeren van volledig geïntegreerde systemen is een van onze sterkste punten.

Voordelen

  • Minder fouten

  • Kortere doorlooptijden

  • Besparing van arbeidskosten

  • Volledig geïntegreerde oplossing

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder