Print & Apply Inther Group

Printen en labellen

Als de goederen eenmaal zijn verpakt, moeten de voor pakketdistributie bestemde dozen worden voorzien van het verzendlabel van de pakketvervoerder. Zodra het warehouse control system (WCS) de status ‘doos ingepakt’ ontvangt, krijgt  het hostsysteem de opdracht om het juiste verzendetiket op te maken en het printerbestand te genereren.

Op het moment dat de doos bij de label printer & applicator arriveert, wordt de barcode gescand door een vaste scanner. Dat stelt de Inther LC software in staat om het juiste printerbestand inclusief de barcode met het track & trace nummer op te halen en machine opdracht te geven het label te printen.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

De dozen worden aangevoerd met de korte zijde naar voren en door schuin geplaatste rollen nauwkeurig uitgelijnd. Dat maakt het mogelijk om de verzendlabels nauwgezet op de juiste positie op de verzenddoos te plakken. De gelabelde dozen worden vervolgens gescand om te verifiëren dat het juiste label correct is bevestigd.

Als internationaal opererende system integrator streeft Inther Group naar optimale prestaties van uw logistieke proces. Onze expertise omvat alle aspecten van beheer, transport, opslag en distributie van goederen. Snelle implementatietijden en korte terugverdientijden zijn kenmerkend voor al onze projecten.

Voordelen

  • Zowel printen als bevestigen

  • Snel en betrouwbaar

  • Tracking en tracing

  • Volledige integratie in uw operatie

  • Hardware-onafhankelijk

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder