Warehouse Management System

 

De juiste oplossing voor elke vorm van integratie

Integratiescenario’s

Op basis van onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen en implementeren van succesvolle warehouse automatisering, weten we als geen ander dat elke klant beschikt over een unieke combinatie van host-systemen, IT-architectuur, bedrijfsprocessen en intralogistieke systemen. Daardoor bestaat er een onbetwiste noodzaak voor flexibele warehouse software en integratie. Dankzij de modulaire opbouw kan de Inther LC software suite eenvoudig worden aangepast aan elk klantspecifiek integratiescenario met exact de juiste functionaliteit. Daarmee beschikt u over een robuust fundament voor alle warehouseprocessen, zowel nu als in de toekomst.

Inther ondersteunt u bij de selectie van het optimale integratiescenario, waarbij wij altijd het uiteindelijke doel voor ogen houden: de operatie in het warehouse. De Inther LC software suite kan direct koppelen met elk ERP-systeem en ondersteunt alle WMS-functionaliteit, van goederenontvangst to verzending. Ook kan onze software suite opereren onder elk ander WMS, waarbij Inther LC als warehouse control systeem (WCS) fungeert.

Voordelen

  • Uiterst flexibel

  • Modulaire architectuur

  • Volledig aanpasbaar

  • Toekomstbestendig

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Vul de onderstaande offerte aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0478 502 575.

Een moment geduld aub.
Download brochure

Download brochure

Vul de onderstaande velden zo volledig mogelijk in, dan ontvangt u van ons de brochure(s).

Een moment geduld aub.
Demo aanvraag

Demo aanvraag

Vraag vrijblijvend een demo aan. Vul de onderstaande demo aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0478 502 575.

Een moment geduld aub.

Enkele referenties

Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Toyota Boshoku
Logo Van de Velde
Logo Ford
Logo NSK
Logo Brezan
Logo Stanley Black & Decker
Logo Lucardi
Logo Huuskes
Logo DHL
Logo Standaard Boekhandel
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Geodis
Logo Essers
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo Chocolaterie Ickx
Logo DSV
Logo Stryker
Logo Hema
Logo River Island
Logo Estee Lauder