Interfacing Inther Group

Interfacing

In het huidige digitale tijdperk is informatie-uitwisseling en interactie tussen systeem belangrijker dan ooit tevoren. Softwaresystemen voor aansturing van het warehouse vormen daarop geen uitzondering. Interfaces met host-systemen zijn noodzakelijk om de juiste informatie over orders, artikelen en nog veel meer te ontvangen.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Koppelen met host-systemen

Met zijn modulaire opbouw is Inther LC geschikt voor koppeling met een groot aantal andere softwaresystemen. Of u nu werkt met ERP-systemen van SAP, Oracle of Microsoft of met warehouse management systemen (WMS) van Manhattan Associates, Redprairie of JD Edwards: vrijwel altijd beschikt Inther LC al over een interface.

Bij het ontwerpen van een nieuwe interface gaat het gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ zeker op. Wij stellen daarom eerst een document op met de specificaties van de interface. Hierin staat exact omschreven welke informatie heen- en terug wordt gestuurd, wat er gebeurt bij uitzonderingen, wanneer data of bestanden moeten worden uitgewisseld en welk protocol daarvoor wordt gebruikt.

Verschillende interface-standaarden

Inther LC ondersteunt verschillende interface-standaarden: webservices (SOAP/REST/XML/JSON), socket TCP/IP, CSV, FTP, etc. Inther LC maakt het mogelijk om verschillende systemen real-time of batchgewijs te synchroniseren. Zowel enkelstaps als dubbelstaps bevestiging is mogelijk.

Voordelen

  • Flexibele interfaces

  • Koppelingen met meerdere host-systemen

  • Volledig aanpasbaar

  • Optimale controle

  • Verschillende interface-standaarden

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder