PLC's Inther Group

PLC’s

Programmable Logic Controllers (PLC’s) vormen een integraal onderdeel van logistieke systemen. Alleen een system integrator met grondige kennis en ervaring op dit terrein kan garanderen dat het logistieke systeem volledig geïntegreerd is en real-time functioneert.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Laagste controleniveau

Inther Group beschikt over jarenlange, diepgaande ervaring in het ontwerp en herontwerp van gemechaniseerde systemen in automatische warehouses. Wij zijn experts in de integratie van besturingssystemen met bovenliggende systemen (WMS, ERP). Om te garanderen dat mechanisatiesystemen nauwkeurig en volledig functioneren, is het absoluut belangrijk om controle te hebben tot op het laagste besturingsniveau.

Als system integrator werken we voornamelijk met Siemens PLC-apparatuur als startpunt. We hebben uitgebreide ervaring met de S7 300-400 serie en de 1200-1500-serie, waarbij de laatste wordt geprogrammeerd via TIA Portal.

Inther Group is gewend om te werken in omgevingen waarin kostbare technische problemen en stilstand van machines absoluut moeten worden voorkomen. Uitgebreide testprocedures en goed voorbereide scenario’s bij storingen – inclusief toegang op afstand – zijn cruciaal voor een hoge systeembeschikbaarheid. Dit is het punt waarop onze uiterst competitieve serviceafdeling het verschil maakt.

Voordelen

  • Gestandaardiseerde besturing

  • Remote i/o equipment

  • Uitgebreide ervaring met Siemens en TIA Portal

  • Toegang op afstand indien noodzakelijk

  • Uiterst competent serviceteam

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder