Warehouse Control System Inther Group

Warehouse Control System

Monitoren van de belasting van uw mechanisatiesystemen is cruciaal als u uw dagelijkse doelstellingen wilt behalen. Met het Inther Warehouse Control Systeem (WCS) bent u ervan verzekerd dat alle mechanische componenten doen wat ze moeten doen.

Het Inther LC Warehouse Control System zorgt voor een slimme aansturing van de geautomatiseerde en gemechaniseerde processen in uw warehouse. De material flow control module houdt uw gemechaniseerd intern transport op de rit. Het Warehouse Control System is de vitale link tussen het Warehouse Management Systeem (WMS) en de werkvloer. Het synchroniseert de activiteiten van de verschillende gemechaniseerde systemen in het warehouse op basis van de beschikbare mankracht en goederenstroom. In aanvulling daarop levert het Warehouse Control Systeem de juiste aansturing voor transportbanen, sorteersystemen en apparatuur van derden zoals dozensluiters, weegschalen, printers, liften, etc.

Op basis van business rules en real-time data stuurt het WCS de mechanisatiesystemen aan en monitort het de prestaties. Treden er uitzonderingen op, dan maakt het systeem onmiddellijk daarvan melding. Dit stelt u in staat om elk probleem direct op te lossen, maximaal gebruik te maken van de capaciteit en vertragingen tot een minimum te beperken.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Warehouse Control Systeem

Het Warehouse Control Systeem beschikt een webinterface op basis van standaard internettechnologie. Dat betekent dat het Inther WCS vanaf elke pc met een webbrowser kan worden benaderd, zodat indien nodig beheer op afstand mogelijk is. Het Inther Warehouse Control Systeem werkt vlekkeloos samen met gemechaniseerde componenten van elk merk. Het systeem communiceert real-time en online met de PLC’s  van de mechanisatiesystemen, wat voor snelle responstijden zorgt.

Slimme methoden

Ons Warehouse Control Systeem stuurt de technologie aan die bepalend is voor de efficiëntie in uw warehouse: Pick to Light systemen, opslag- en orderverzamelsystemen (zowel manueel als geautomatiseerd), intern transport, label applicators, dozenopzetmachines, etc. De modulaire opbouw staat garant voor een krachtige oplossing waarmee u aan de eisen van elk individueel project kunt voldoen.

Het Inther LC Warehouse Control Systeem helpt u om de processen in uw warehouse op verschillende manieren te beheren, waaronder:

  • Workload balancing
  • Order management
  • Aansturing van mechanisatie
  • Dashboard functionaliteit
  • SCADA

Real-time controle

Het Inther LC WCS biedt de warehouse manager real-time inzicht in verschillende logistieke processen. Warehouse medewerkers ontvangen heldere en eenvoudige instructies. Elke afgeronde transactie wordt direct in het Warehouse Management Systeem (WMS) vastgelegd. Dat betekent dat u met het Inther LC WCS op elk moment up-to-date inzicht heeft in de status van uw operatie en dat u dus real-time kunt werken. Bovendien is het Warehouse Management Systeem gebruiksvriendelijk opgezet met eenvoudig te gebruiken, intuïtieve dashboards gebaseerd op de laatste internettechnologie en grafische mogelijkheden.

Webinterface

Het Inther LC Warehouse Control Systeem beschikt over een webinterface, waarmee u via elke pc met een webbrowser toegang heeft tot schermen over elk proces. Dat verschaft u extra inzicht en optimale controle, zelfs als u zich op grote afstand van uw warehouse bevindt.

Voordelen

  • Integratie van verschillende warehouse systemen

  • Real-time koppeling met hardware

  • Logistieke knowhow gecombineerd met warehouse systemen

  • Toegang op afstand via webinterface

  • Naadloze integratie van hard- en software

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder