Warehouse Management Module Inther Group

Warehouse Management Module

Elke implementatie van een Warehouse Management Systeem (WMS) start met een stap waarin het proces wordt omschreven en waarin de kloof tussen de functionaliteit van het systeem en de eisen van de gebruiker in kaart wordt gebracht. Daarna bestaat vaak de neiging om de verdere inrichting van het systeem aan de softwareleverancier over te laten. De competenties van de softwareleverancier liggen echter op softwaregebied, niet op het gebied van de operatie in uw warehouse.

Juist op dit punt is Inther Group van toegevoegde waarde. Met onze focus op de operatie in het warehouse kunnen wij u adviseren over de functionaliteit die u wel of niet nodig heeft. In onze flexibele aanpak, gericht op uw behoefte, is een snelle, betrouwbare en vlekkeloze operatie het enige dat van belang is.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Warehouse Management Module

De Inther LC software suite heeft een uitgebreide en geavanceerde Warehouse Management Module met slimme functionaliteit die al uw warehouseprocessen ondersteunt, van goederenontvangst tot verzending. Dankzij de modulaire opbouw is dit veel toegepaste WMS uiterst flexibel, aangezien het de ondersteuning biedt die exact is aangepast op uw project en uw bedrijfsvoering. De Inther LC WMS-module uit de Inther LC software suite wordt toegepast als add-on op de Warehouse Control Software-laag. De module ondersteunt elke operatie, van conventionele handmatige warehouses tot hoogdynamische systemen, en voorziet daardoor ook bij sterke toekomstige groei in al uw behoeftes.

Dankzij de modulaire opbouw vormt ons volledig zelf ontwikkelde software een flexibel en merkonafhankelijk platform dat alle hardware ondersteunt. Dit platform koppelt alle functies in het warehouse aan elkaar, van goederenontvangst, orderpicking en intern transport tot alle activiteiten op de expeditievloer. Daarnaast biedt het systeem aanvullende functionaliteit op het gebied van voorraadbeheer, volumecalculatie, tracking & tracing en rapportage. Kortom: Inther LC levert u elke functionaliteit die u nodig heeft.

Inther LC is het resultaat van meer dan twintig jaar praktijkervaring en eigen software-ontwikkeling. Verschillende A-merkfabrikanten vertrouwen inmiddels op Inther LC voor hun dagelijkse operatie. Dit WMS heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing en als een waardevolle lange termijn investering in logistieke automatisering.

Voordelen

  • Real-time controle

  • Complete WMS-oplossing

  • Functioneel flexibel

  • Modulair opgebouwd

Enkele referenties

Logo Blokker
Logo Xinjia Pharmaceutical
Logo CNSS
Logo CRCC
Logo Citic
Logo General Motors
Logo Pepsico
Logo JD.com
Logo Sinopharm
Logo Hema China
Logo Hollister
Logo ADT
Logo Varova Fashion
Logo Marchon
Logo Skechers
Logo Veritas
Logo Van de Velde
Logo Stanley Black & Decker
Logo Huuskes
Logo Seacon
Logo Pluripharm
Logo Audax
Logo Peapod
Logo Snellman
Logo 4SCM
Logo River Island
Logo Estee Lauder